|
Öz eleştiri zamanı

Sezona '4 kupa' parolasıyla başlayıp, Türkiye Kupası'ndan, Süper Kupa'dan, Konferans Ligi'nden ve en son da Süper Lig'den havlu atıldı. Takım mental olarak iyi değil. Fenerbahçe yönetimi de bir öz eleştiri yapmak zorunda. Başarısızlıkları başarı gibi göstermek, son 10 yılda kendisinden başka herkesi suçlayarak birden çok düşman oluşturma anlayışından vazgeçmeli.


Sosyal medyadan, bilgisiz yöneticilerden kaçınmalı ve ani kararlar almamalı. Kulübün yapamadığı açıklamaları, birtakım hesaplardan yaparak olmuyor bu işler. Lig oynanırken, ‘Bizi şampiyon yapmayacaklar’ söylemiyle takımı mental olarak çökerten ve buna onay veren iletişimcilerden kurtulması lazım. Genel kurulda Sayın Başkan Ali Koç, Montella’yı açıklayacakken, kendisine yönelik tepkiler sonrasında yerli hocayı işaret etmişti. Daha sonra Abdullah Avcı ile görüşmüş ve Branco ile birlikte çok etkilenmelerine rağmen, gelen tepkilerden dolayı İsmail Hoca’yı açıklamıştı.


Olağanüstü kongrede, üyeler ve bütün takım istememesine rağmen Süper Kupa’ya U19 ile çıkılması kararı alındı ki bu durum takımı da olumsuz etkiledi. Sürekli olarak ‘Bizi şampiyon yapmayacaklar’ söylemi, ‘Ferdi sezon sonu gidecek’ gibi söylemler; camiayı da negatif etkiledi.


Daha çok var yazılacaklar ama ani ve düşünülmeden alınan kararlar, iletişimsizlik örnekleri, sezon başında 4 kupa diye yola çıkıp, ellerin boş kalmasına neden oldu.

#Ömer Çelikbaşlı
#Fenerbahçe
#Süper Lig
13 gün önce
Öz eleştiri zamanı
Türkiye fişleme Cumhuriyeti
İyi Ki Varsınız
Bir Başka Mesele: Neden cinsiyet değiştiriyorlar?
Birliğe çağrı
Adamın adı Filistin